MLL:n harrastussyksy alkanut - Harrastuksiin muutama paikka jäljellä

8.9.2021

MLL Oulunkylän suositut ja edullisten harrastusten syksy on alkanut! Jotkin ryhmät ovat jo loppuunmyytyjä, joten pidäthän kiirettä.

Harrastuksissamme on ammattitaitoiset ohjaajat, mutta kohtuulliset hinnat. Muutamia muutoksia ryhmäkokoihin sekä ryhmiin on tehty ja mahdollisesti tulossa.


MUSKARIT

*Lisäryhmä vauva-muskariin tiistai-aamuun

klo 09.30-10.00: https://oulunkyla.mll.fi/muskarit/

Tervetuloa musisoimaan pieneen ryhmään mukavaan tilaan ja tapaamaan muita vanhempia. Muskari pidetään Kivalterintiellä.

* Myös maanantai-illan soitinmuskariin mahtuu vielä muutama innokas musisoija. Muskari on Oulunkylän ostarilla eskarin tiloissa maanantaisin klo 18.45-19.15.


PERHEJOOGA

*Perhejoogaan mahtuu vielä:

Lempeää joogaa, ihanaa. Lapset saa ottaa mukaan ja lapset saavat toimia tilassa joogaten tai vapaasti leikkien. Aikuinen voi levähtää sekä joogata.

Huomioithan, että opetus on englannin kielellä.


TANSSIKERHO

Vanhempi-lapsi- tanssikerhoon (n. 2-3-vuotiaat lapset) mahtuu vielä muutama innokas aikuinen-lapsi. Tanssi on Kivalterintien studiolla tiistaisin klo 17.00-17.40.


Ilmoittautuminen syksyn jäljelle jääneisiin ja vapautuville paikoille:

Ilmoittautuminen tapahtuu Holvi-järjestelmän kautta, osoitteessa https://holvi.com/shop/MllOgeli/. Huomioithan, että ajankohtaisen paikkatilanteen näet Holvi-varauskaupasta. Kun ilmoittaudut harrastukseen, harrastus maksetaan saman tien. Tutustuthan huolella harrastus- ja kerho- ja peruutusehtoihimme ennen ilmoittautumisen maksamista Holvissa ja www-sivuilllamme.

Tiesitkö, että: 

MLL Oulunkylän jäsenet ovat oikeutettuja jäsenhintaan harrastuksessa! Jäseneksi voit liittyä sivulla https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/ ja maksamalla 25 euron jäsenmaksun (per vuosi).