MLL Oulunkylän toiminta 2021, suosituksia seurataan

15.1.2021

MLL Oulunkylän uusi hallitus 2021 valittiin tammikuun kokouksessa, jossa kokoonnuttiin taas etänä. Uutena hallituksessa aloitti Nina, joka on MLL Oulunkylän uusi jumppavastaava. 

Korona-tilanne ja MLL Oulunkylän toiminta
Yhdistys seuraa tarkasti rajoituksia ja suosituksia.

Harrastukset ja kerhot
Harrastuksiin ilmoittautuneisiin on oltu yhteydessä, ja mahdollisuuksien mukaan harrastukset alkavat etä- ja videoyhteyksien avulla. Harrastuksia jatketaan heti, kun se on mahdollista. MLL Oulunkylä maksaa koko ajan tilavuokria ja haluamme myös antaa töitä myös meidän ihanille ja ammattitaitoisille tanssi-, jumppa- sekä muskariopeille sekä vapaaehtoisille perhekahvilan pitäjille jatkossakin. Pidetään yhdessä lippu korkealla ja odotetaan parempia aikoja. 

Perhekahvila
Perhekahvila on tauolla toistaiseksi. Leikkipuisto Mäkitorpassa ei myöskään voida tarjota edes ulkona kahveja. 

MLL Oulunkylän hallitus ja vapaaehtoiset haluavat tarjota voimaannuttavia kohtaamisia sekä mielekkäitä ja iloisia harrastuksia kaikille alueen lapsiperheille. Odotamme jo kovasti, että lattia tömisee taas iloisista jumppa- ja tanssiaskeleista sekä että muskarissa voidaan yhdessä musisoida taas samassa ryhmässä. Terveys ja turvallisuus on kuitenkin meille tärkeintä ja odotamme tilanteen rauhoittumista. 

MLL Oulunkylän hallitus ja vapaaehtoiset toivottavat kaikille voimia alkaneeseen vuoteen sekä pakkaskeleille. 
Ulkona voi kuitenkin onneksi nauttia monista kivoista lumen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. 

Pukeudutaan villakerroksiin & pidetään huolta.