Perhekahvila kaipaa uusia vetäjiä!

11.5.2019

Vuosien aikana meillä on ollut ihania auttavia käsiä perhekahvilavastaavina. Hommassa on kuitenkin suuri vaihtuvuus, koska sitä on mahdollista tehdä yleensä vain vanhempainvapaalla ollessa. Siksi kaipaamme jälleen syksyllä uusia kahvilan vetäjiä, jotta toiminta saataisiin jatkumaan yhtä aktiivisesti kuin ennen.

Perhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 - 11.30 leikkipuisto Mäkitorpassa (Mäkitorpantie 42-44). Kahvila on avoinna kaikille alueen lapsiperheille ja sen tarkoituksena on antaa lapsille mahdollisuus tutustua ikäiseensä leikkiseuraan ja huoltajille hetken levähdystauko arjen keskellä sekä uusia tuttavuuksia. Kahvilassa on mahdollisuus nauttia mm. kahvia ja pientä purtavaa muutaman euron hintaan. Useimmiten toiminta on täysin vapaamuotoista, mutta välillä järjestetään myös ohjelmaa mm. lauluja, askartelua ja erilaisten alueen toimijoiden esittelyjä. Syksyn kausi alkaa elokuun lopulla ja jatkuu aina lähelle joulua. Vetäjiä on aina ollut useita ja yhteisessä wa-ryhmässään he ovat yhdessä sopineet viikottaiset kauppakäynnit, kahvinkeittovuorot ja loppusiivoukset. Näin kullekin on tullut tehtäviä juuri sopivasti niiden kuormittamatta ketään liikaa.

Homma on mukava ja hommien lomassa saat paljon uusia tuttavuuksia! Mitään erityisosaamista tehtävään ei vaadita, vain halu ja into autella silloin tällöin.

Laita sähköpostia ogeli.perhekahvila(at)gmail.com. Tervetuloa mukaan! :)