Jäsenedut

MLL Oulunkylän paikallisyhdistyksen omat jäsenedut:

• Muskareiden, jumppakerhojen ja tanssikerhojen lukukausimaksut ovat jäsenillemme halvempia. Koko vuoden jäsenmaksu tulee kuitattua jo osallistumalla yhteenkin harrastukseen.
  • Lisäksi saat alennuksia mm. tapahtumissa ja vuosittain järjestettävissä kirpputorien pöytähinnoista.

Paikallisten ammatinharjoittajien etuja jäsenillemme:

• Hyvinvointikeskus FeelWell (Torivoudintie 1):
    • Jäsenkorjaaja Jouni Mehtälä: 10% alennus kaikista hoidoista
    • Hieroja Jussi Koskela: 10% alennus hieronnoista
    • Urheiluhieroja Mikael: 10% alennus hieronnoista
    • Jalkaterapeutti Teemu Seppä: 10% alennus jalkahoidoista
    • Fysioterapeutti, valmentaja Maarit Kurki: 10% alennus hieronnasta, fysioterapiasta ja yksilö-/ryhmävalmennuksesta
  • Siru Danielsson Photography (Läkkisepäntie 20 B):
    • Vauva-, lapsi- ja perhekuvauksista 10% alennuksen kuvausmaksusta.
  • Kauneve Knitwear & Clothing:
    • Jäsenille 10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennuksen voi hyödyntää antamalla ostoskorissa koodin "MLL2017" alennuskoodikentässä tai sähköpostitilauksen yhteydessä. Verkkokauppaan pääset tästä.
  • SydänSyli (Pakilantie 104 D):
    • Jäsenille vauvahieronta ja vyöhyketerapia -10€ alennus kaikista hoidoista (ei koske lahjakortteja).
  • Solid Escape Room (Läkkisepäntie 20 A):
    • Jäsenille 10% alennus pakohuonepeleistä.
  • Hellapoliisi (Spelttitie 6A):
    • Jäsenille 10% alennus Hellapoliisi.shop -myymälän ostoskorin sisällöstä. Alennus koskee myös verkkokauppaa ja saat sen käyttöösi syöttämällä kassalla alennuskoodin "MLLOG1". Verkkokauppaan pääset tästä.
  • Oot niin ihana
    • Jäsenille 20% alennus Oot niin ihana -verkkokaupan ostoskorin sisällöstä. Alennuksen saat käyttöösi syöttämällä kassalla alennuskoodin "MLL20". Verkkokauppaan pääset tästä.
  • Pilates Power House (Paloheinäntie 22):
    • MLL:n jäsenille normaalihintaisista 10 x lipuista -10% alennus.
  • Sari Anneli Ruokonen
    • MLL:n jäsenille 10% alennus laulutunneista

Kaikki alennukset edellyttävät MLL Oulunkylän jäsenkortin näyttämistä! Varatessasi aikaa ilmoitathan myös jäsenyydestäsi.

Edut ovat voimassa heti - toistaiseksi

Lisää paikallisia jäsenetuja tulossa, joten seuraathan sivujamme!

Jos yrityksesi haluaisi tukea toimintaamme jäsenetua tarjoamalla, ole yhteyksissä meihin oulunkylan.yhdistys@mll.fi.

Marskin Muksut -kirpputori

MLL:n aikuisjäsenet saavat jäsenetuna MLL:n Marskin Muksujen myymälästä aina 20%:n alennuksen.

Valtakunnalliset jäsenedut

Löydät tietoa valtakunnallisista jäseneduista sivulla http://www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/ . Tarkempia tietoja saat jäsenpalvelusta osoitteesta jasenpalvelu@mll.fi.