Jumppakerhot

Syksyllä 2020 on jumppakertoja vain kahdeksan johtuen liikuntasalin varaustilanteesta. Kerhomaksu on syksyllä myös edullisempi. Keväällä 2021 jumppia on normaalin kauden verran.

Jumppapäivät syksyllä ovat: 10.9.-8.10., 29.10.-5.11., 19.11. (torstai).

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa maanantaina 20.12.2019 klo 12. Ryhmiin ilmoittaudutaan Holvissa.

Hinnat:  MLL Oulunkylän jäsenet 40€ / muut 50€ per lukukausi. (Huom! Jäsenmaksun hinta on 25€, joten jäseneksi kannattaa liittyä heti). Tutustuthan ennen ilmoittautumista ja maksamista kerhoehtoihimme, jotka löytyvät sivupalkista.

Opettajamme kuvaus löytyy sivupalkista.

Lapsi-vanhempi -jumppa

n.2–3-vuotiaat       klo 17.00–17.40

n.3–4-vuotiaat       klo 17.40–18.20

n. 5–6-vuotiaat      klo 18.20–19.00

Ryhmien kuvaukset:

Lapsi-vanhempi -jumppa

Jumppa on iloista huvittelua yhdessä oman aikuisen kanssa. Jumpassa käytetään hauskoja välineitä kuten esimerkiksi palloja, hernepusseja ja huiveja. Tavoitteena on tarjota lapselle onnistumisen elämyksiä ja liikkumisen iloa.

Naperojumppa

Jumpassa kehittyvät liikunnalliset perustaidot (juoksu, kävely, hyppääminen, kieriminen, heittäminen ja roikkuminen). Jumpassa touhutaan erilaisilla välineillä ja telineillä. Lisäksi jumpissa oppii sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tärkeintä jumpissa on saada hymy huulille ja samalla oppia uusia taitoja.