Jumppakerhot

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa maanantaina 2.12.2019 klo 18. Ryhmiin ilmoittaudutaan Holvissa.

Hinnat:  MLL Oulunkylän jäsenet 65€ / muut 90€ per lukukausi. (Huom! Jäsenmaksun hinta on 25€, joten jäseneksi kannattaa liittyä heti). Tutustuthan ennen ilmoittautumista ja maksamista kerhoehtoihimme, jotka löytyvät sivupalkista.

Kevätkauden ensimmäinen jumppakerta on to 9.1.. Talvilomalla to 20.2. jumppa on tauolla ja viimeinen jumppakerta on to 23.4..

Opettajamme kuvaus löytyy sivupalkista.

Paikka: Veräjälaakson ala-aste (Otto Brandtin tie 13, myös Jokeri-bussilla numero 550 pääsee lähelle.)

Lisätiedot: naperojumppa(a)gmail.com

Torstain jumpparyhmät:

Lapsi-vanhempi -jumppa

n. 2–3-vuotiaat       klo 17.00 – 17.40

n. 3–4-vuotiaat       klo 17.40 – 18.20

n. 5–6-vuotiaat      klo 18.20 – 19.00

Ryhmien kuvaukset:

Lapsi-vanhempi -jumppa

Jumppa on iloista huvittelua yhdessä oman aikuisen kanssa. Jumpassa käytetään hauskoja välineitä kuten esimerkiksi palloja, hernepusseja ja huiveja. Tavoitteena on tarjota lapselle onnistumisen elämyksiä ja liikkumisen iloa.

Naperojumppa

Jumpassa kehittyvät liikunnalliset perustaidot (juoksu, kävely, hyppääminen, kieriminen, heittäminen ja roikkuminen). Jumpassa touhutaan erilaisilla välineillä ja telineillä. Lisäksi jumpissa oppii sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tärkeintä jumpissa on saada hymy huulille ja samalla oppia uusia taitoja.