Tanssikerhot

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa maanantaina 7.12.2020 klo 18. Ryhmiin ilmoittaudutaan Holvissa.

Tanssit alkavat tiistaina 2.2.2020. Talvilomalla (vko 8) ei ole tansseja.

Harrastukset pidetään keväällä joko paikan päällä tai videotunteina, riippuen ajankohtaisista suosituksista.

Harrastuksiin tullaan terveenä ja vanhemmat huolehtivat lasten käsihygieniasta. Aikuisille suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

Hinnat:  MLL Oulunkylän jäsenet 65€ / muut 90€ per lukukausi. (Huom! Jäsenmaksun hinta on 25€, joten jäseneksi kannattaa liittyä heti). Tutustuthan ennen ilmoittautumista ja maksamista kerhoehtoihimme, jotka löytyvät sivupalkista.

Opettajamme kuvaus löytyy sivupalkista.

Paikka: Studio (CST-klinikka, Kivalterintie 20). Sisäänkäynti on talon takapihalla G-rapun vieressä. Ensimmäinen ovi omalla rappustasanteella. Takapihalle kannattaa tulla Mestarintien puolelta.

Lisätiedot: ogeli.tanssi(a)gmail.com

Tanssiryhmät tiistaisin:

3–4 -vuotiaat       klo 17.00 – 17.40

3–4 -vuotiaat       klo 17.40 - 18.20

5-6 -vuotiaat      klo 18.20 – 19.00

Tanssien kuvaukset:

Tempputanssit:

Tempputanssissa harjoitellaan akrobatian perusteita tanssin, pelien ja leikin kautta. Tunneilla ensisijaisesti tarkoituksena on pitää hauskaa liikkuen ja leikkien, samalla tutustuen omaan liikkeeseen, motorisiin taitoihin, temppuiluun ja ryhmässä toimimiseen. Tuntien sisältö tulee muodostumaan ryhmänsä näköiseksi, teemme asioita lasten ehdoilla ja kaikkien toiveita kunnioittaen. Harjoitukset ovat suunniteltu niin, että ne ruokkivat lapsen omaa luovuutta liikkeessä – ei ole oikeaa tai väärää tapaa tanssia.